BIO

“You cannot always be happy. But you can be brave. And that is the beginning of everything.”

~ Ariana Dancu

KEKUS-0519

Sem Urška, otrok poletja, ki je večino življenja do danes preživel v zimi.

Ko sem po dobrem desetletju tekmovanj v alpskem smučanju ugotovila, da v sebi le ne nosim dovolj tekmovalnosti, sem profesionalno kariero športnice opustila in se bolj posvetila športni znanosti, katera je še danes moja prva ljubezen. Logična izbira študija je bila tako Kineziologija na Fakulteti za šport, kjer danes nadaljujem z magisterijem Kinezioterapije.

Posledično sem postala klasična “vikend bojevnica”, saj vsak prost dan, pa naj bo sončen ali deževen, preživim nekje na zraku, najraje na tistem “neuporabnem” terenu, ki se skriva nad 2000 m n.m.v. <3

Privzgojeno tekmovalnost občasno nahranim na tekaških tekmovanjih, ljubezen do smučanja pa na zimskih potepih po naših Alpah.


 

Urška, 27 let, Ljubljana, Slovenija
Poklic: uni.dipl. kineziologinja

  • inštruktorica smučanja,
  • inštruktorica nordijskega smučanja in nordijske hoje ter teka
  • certificirana nutricionistka

Več & globlje o meni v TEM intervjuju.

BERETE ME LAHKO ŠE:

ŠE NEKAJ MOJIH NAPOTKOV:

Urška, 27 y.o., Ljubljana, Slovenia
Occupation: Kinesiologist, Ski Instructor, Freelance copywriter
Profession: bachelor’s degree in Kinesiology, certifications in nutrition therapy and nutritional psychology
I like to think that I’m kind of philosophical, imaginative and may enjoy my own solitude. Since I choose not to take anything at face value, my path leads me to study, test, and analyse everything. I am a born searcher and seeker of truth, and attracted to all things spiritual and mystical. My goal is devoted to investigations into the unknown, and to finding answers to the mysteries of life.